Customer Service

Transport en levering van bestelde artikelen vindt normaal gesproken plaats binnen 1 tot 4 werkdagen. Artikelen die niet direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen binnen 2 weken geleverd worden. In dit geval laten we u dit uiteraard weten.

Het leveradres is het adres dat klant heeft aangegeven bij de bestelling. Indien het adres gewijzigd is na de bestelling moet de klant contact opnemen met DecoDepot. Indien de klant deze wijziging te laat doorgeeft, en het product is al onderweg, zijn eventuele meerkosten voor het transport voor rekening van de klant. Deze meerkosten bestaan hooguit uit de daadwerkelijke transportkosten.
Privacy & Veiligheid
Voor Decodepot is een verantwoorde omgang met gegevens van de bezoeker van groot belang. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. DecoDepot houdt zich hierbij aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens daaraan stelt.
DecoDepot bewaart geen betalingsinformatie van klanten op de website.
Klachten, Retour & Vervanging
Bij klachten of schade heeft de klant recht om de artikelen retour te sturen. U kunt uw klacht direct aan ons richten via email direct na constatering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de klacht te bespreken. Indien nodig zorgt DecoDepot voor een snelle vervanging van het product, of indien door DecoDepot terecht geacht, een terugbetaling van de kosten.
Mocht het product niet naar wens zijn, dan heeft u heeft het recht de artikelen binnen 8 dagen terug te sturen aan DecoDepot in onbeschadigde verpakking. U betaalt hiervoor dan alleen de verzendkosten.
Betaling, Prijzen & Promotie
Op de volgende wijze kun je bij DecoDepot betalen:
iDeal: direct via de website.
Prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlaging zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen. Promotiekortingen zijn alleen geldig in de daarvoor geldende actietermijn. Indien de termijn verstreken is, of de promotieactie of promotiekorting niet meer van toepassing is, zal de promotiecode niet meer te verwerken zijn via de website.